Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdésekCsak Budapesten vállalnak munkát?

 Az ország egész területén, de akár külföldön is vállalunk árnyékolástechnikával kapcsolatos munkákat. Cégünk székhelye Budapesten található, ezért első sorban Budapesten és Pest megyében vállalunk munkákat. Egyeztetés után van lehetőség távolabbi településekre is kihívni minket.


A felmérés és tanácsadás díjtalan?

 A felmérés és helyszíni konzultáció minden esetben díjtalan! 


Díjtalan a kiszállás?

Budapesten és 30 km-es körzetében nettó 40000 Ft-os megrendelés fölött a kiszállás díjtalan! Az esetleges kiszállási díjainkról telefonon, vagy e-mailben pontosan tájékoztatjuk Önöket!   

 

Javítással, vagy csak új termékek szereléséve foglalkoznak?

Az összes általunk gyártott és szerelt termék (Redőny, szúnyogháló, szalagfüggöny) javításával is foglalkozunk, nem csak új termékek gyártásával és szerelésével. Továbbá vállaljuk más gyártók által szerelt árnyékolástechnikai termékek javítását is.

 

Mikor hívhatom Önöket?

Hétköznapokon 8 és 18 óra között elér bennünket, Szombaton 10 és 14 óra között állunk rendelkezésére. A megadott időpontokon kívül a hívásokat nem áll módunkban fogadni! Amennyiben megadja elérhetőségét visszahívjuk Önt 2 órán belül hétköznapokon 8-18 óra között. Az esti órákban, vagy hétvégén is bátran kérhet árajánlatot, vagy megadhatja elérhetőségét, ebben az esetben a visszahívás kérést követő hétköznap felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Szombaton is dolgoznak?

Van lehetőség szombati munkavégzésre is. A hétévégi időpont népszerű a megrendelőink között, ezért minden esetben előre egyeztetés után tudunk csak szombati munkavégzést vállalni! A szombati kiszállás mindig többlet költséggel jár, melyről előre tájékoztatjuk.

 

Miért nem hívnak vissza, pedig megadtam az elérhetőségem?

Visszahívás kéréskor mindig ellenőrizze le, hogy a telefonszámát pontosan adta meg. Hibás telefonszám esetén kollégáink nem tudják felkeresni Önt. Visszahívást csak hétköznap 8-18 óra között végzünk, hétévégén, vagy a megadott időponton kívül sajnos nem áll módunkban visszahívni Önt.Előfordulhatnak olyan esetek, amikor megnövekedett telefonos forgalmat kell el látniuk kollégáinknak, ezért türelmüket kérjük az esetleges kellemetlenségek miatt. A visszahívások mindig beérkezési sorrendben történnek.

 

Mik az elérhetőségeik?

Érdeklődni, árajánlatot kérni telefonon, személyesen, vagy e-mailen keresztül is tud. Pontos elérhetőségeinket megtalálja a megfelelő menüpontban!


Személyesen is felkereshetem a céget?

Természetesen van lehetőség személyes találkozóra és megbeszélésre, ennek időpontját mindig telefonon előre kell egyeztetni.


Hívom Önöket, miért nem fogadják a hívásom?

Telefonon hétköznap 8-18 óra között, szombaton 10-14 óra között vagyunk elérhetőek. Az említett időpontokon kívül nem áll módunkban a hívásokat fogadni. Munkaidőn belül előfordulhat, hogy hívása közben épp mással tárgyal kollégánk, ezért nem tudjuk fogadni hívását. Amennyiben telefonszám nincs letiltva, vagy megadja elérhetőségét oldalunkon, amint tudjuk, visszahívjuk Önt. Visszahívásra csak abban az esetben van lehetőségünk, ha a telefonszáma megjelenik telefon készülékünkön, ezért legyenek szívesek saját telefonról hívni bennünket.